Vox Laeta Landleven & Liefdesleed
Zondag 19 mei 2019

Vox Laeta Landleven & Liefdesleed

 

Zoals de lente ruikt bij Hornbach, zo zingt Vox Laeta over de natuur en de liefde,…

...lees meer

Kamerkoor Con Passione “Water”
Zondag 2 juni 2019

Kamerkoor Con Passione "Water"

 

Water, de oorsprong van al het leven op aarde, de…

...lees meer

Terug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dirigent Dirk Kaandorp stelde een afwisselend programma samen met diverse muziekstukken die raken aan het thema. U hoort onder andere drama ten top in het stuk ‘The wreck of the Hesperus’. Het verhaalt over een iets te onverschrokken kapitein die, om indruk te maken op zijn meevarende dochter, willens en wetens zijn schip met bemanning en al in een storm doet geraken, met desastreuze afloop. Na dit drama, lieflijkheid in het lied ‘De Waterlelie’. Zelfs de Elfstedentocht, waarnaar we ieder jaar uitkijken en waarvan de kans steeds kleiner wordt dat die ooit nog wordt gereden, komt voorbij.

 

In dit Water-programma kan 'Moon River' niet ontbreken. Dit lied over een rivier die helemaal niet bestaat, is, dankzij Audrey Hepburn’s vertolking van het lied in de film 'Breakfast at Tiffany’s' en natuurlijk door de muziek van Henry Mancini, wereldberoemd  geworden. Dirk Kaandorp maakte speciaal voor Con Passione een arrangement voor koor.

 

Medewerking wordt verleend door pianist Peter van Oosten en dwarsfluitiste llse Hoeve.

 

De normale entreeprijs is € 15,00 (voorverkoop € 13,00). Voor vrienden is de entreeprijs € 7,50. Kinderen tot 18 jaar € 7,50. Kaarten kunt u kopen of alvast bestellen via http://www.kamerkoorconpassione.nl of . of 06-53489313.