Eerste Eten en Ontmoeten groot succes

In samenwerking met De Spil
  

Maandag 21 maart werd in De Spreng in Oude Wetering voor de eerste keer ‘Eten en ontmoeten’ georganiseerd. Deze avond, bedoeld voor ouderen die behoefte hebben aan een leuke avond met eten en gezelligheid van andere mensen, werd opgezet door een groep enthousiaste vrijwilligers, onder leiding van Ticha van der Hoorn, Moniek van der Put en Jeannette van Haastert.

 

Zij namen zo’n twee maanden geleden contact op met ouderenorganisatie De Spil en met multifunctioneel centrum De Spreng, die het maandelijks terugkerende evenement van harte ondersteunen. Ook werden er meer vrijwilligers gezocht, die wilden helpen. Via De Spil, De Spreng, lokale media en mond-op-mond-reclame werd er bekendheid aan gegeven. Met als resultaat dat een enthousiaste groep van in totaal zeven vrijwilligers maandagavond 21 mensen verwelkomden in de zaal van De Spreng. Op het menu: een Italiaans driegangenmenu. Hiervoor werd meegelift op de ervaring van De Spreng, die elke maand een dergelijke kookavond organiseren voorde eigen achterban vanuit de kerk.

 

De volgende edities van Eten en Ontmoeten staan gepland op 25 april, 16 mei en 20 juni. Inschrijven kan vooralsnog via de website van De Spreng (www.desprengoudewetering.nl) of via de infolijn van ouderenorganisatie De Spil (071-3317967 / infolijn@swo-kaagenbraassem.nl)