Braderie bij en in De Spreng op 9 juli 2022

Op zaterdag 9 juli 2022 is weer de jaarlijkse braderie van Oude Wetering.

Ook bij De Spreng zijn weer diverse activiteiten.

 

Ieder jaar zijn we weer trots op de gezelligheid die de braderie rondom De Spreng ons brengt. Het is meestal een ontmoetingsplaats van vrienden en oude bekenden en een plek waar je ook nieuwe mensen kunt ontmoeten. Het is altijd een super-gezellige dag, met elkaar èn met de mensen die we mogen begroeten. Mis het niet!

 

Natuurlijk heeft ook Leen Wim van der Luit weer een verkoopstand waar artikelen uit Bali worden verkocht, waarvan de opbrengst bestemd is voor weeshuizen op Bali, een project van het Leger des Heils. Leen Wim is te vinden direct naast onze kramen voor Kerkstraat 49.

 

Vóór De Spreng zullen op twee kramen als vanouds weer boeken worden verkocht, waar u op uw gemak lekker kunt snuffelen of er iets van uw gading bij is. In de promotiekraam is iedereen welkom voor informatie over onze acties: Je kunt je aanmelden als ‘Vriend van De Spreng’ en er is uitleg over wat ‘De Groene Spreng’ inhoudt en hoe je ons daarbij kunt helpen!

 

Er is uiteraard weer een terras gepland met speciale en gewone koffie, thee, zelfgemaakte lekkernijen, drankjes en hapjes, terwijl u intussen kunt bijpraten met oude bekenden die ‘toevallig’ ook langskomen. Voor de inwendige mens zijn er onder andere zelfgebakken stroopwafels, verschillende soorten koek en gebak, heerlijke soep, ons beroemde broodje bal en diverse hartige hapjes.

 

Het is zeker de moeite waard om ook binnen een kijkje te nemen, waar ‘s ochtends diverse organisten voor muzikale omlijsting zorgen. ’s Middags om ongeveer 14.30 uur is er in De Spreng een spetterend optreden van ‘FF Anders’.

 

Graag tot ziens dus tijdens de braderie op 9 juli a.s.

Houd deze datum vast vrij!