Koffieochtend en Filmochtend

Georganiseerd door de diaconie van de PG Oude Wetering

Op woensdagochtend 17 augustus organiseert de diaconie van de Protestantse Gemeente te Oude Wetering haar maandelijkse koffieochtend. Uniek is dat deze keer de koffieochtend plaats zal vinden in De Spreng en er een film vertoond zal worden.  

De aanvang van deze koffie/filmochtend is 10.00 uur.


De film wordt vertoond op het grote scherm in de Kerkzaal van De Spreng. Begin jaren ’50 van de vorige eeuw is deze film gemaakt over bewoners van de dorpen Weteringbrug en Oude Wetering. Wellicht komt u zelf, uw opa, oma, moeder, vader, vriend(in) of schoolmaatje op de beelden voorbij.


De toegang van deze koffieochtend is gratis maar er zal een spaarpot staan om een vrije gift ten bate van de diaconie in te doen.