In gesprek met Eva Jinek

Vrijdag 8 maart, Eva Jinek wordt geïnterviewd door Manon Bakker
 

Naar aanleiding van het verschijnen van haar boek Droom groot No. 2 ontvangt Veenerick Boek Kantoor Cadeau i.s.m. de culturele werkgroep van De Spreng op vrijdag 8 maart auteur, journalist en tv-persoonlijkheid Eva Jinek. De Veense onderneemster Manon Bakker gaat met Eva in gesprek over haar boeken, haar persoonlijke dromen en haar voorbeelden. En natuurlijk komt ook de actualiteit aan bod.

Eva Jinek (1978) is bij het grote publiek bekend geworden als gezicht van het NOS Journaal. Via WNL, waar ze zich kon toeleggen op interviews, kwam ze in 2013 bij KRO-NCRV terecht waar ze tot 2019 de talkshow Jinek maakte en presenteerde. Vanaf 2019 tot en met de zomer van 2023 had ze haar late-night talkshow bij RTL. Vanaf september gaat ze bij AVROTROS vier dagen per week in de vooravond een nieuw actueel praatprogramma presenteren ‘dat draait om nieuws, cultuur en wat er leeft in het land’.

Jinek ontving in haar carrière meerdere prijzen, waaronder tweemaal de Sonja Barend Award voor haar interviews met Farid Azarkan (2018) en Camille van Gestel (2023). In diezelfde jaren kreeg ze samen met haar partner een zoon en een dochter.

Eva wordt deze avond geïnterviewd door Manon Bakker (1982), oprichter en eigenaar van Derec, een groeiend bedrijf wat bemiddelt in banen voor onderwijs, zorg en zij-instroom. Manon woont met haar gezin in Roelofarendsveen en is een dochter van een Veense bloemenhandelaar en een boerendochter uit Oud Ade. Hard werken om je doelen te bereiken is haar met de paplepel ingegoten.

 

Kaartverkoop via onze webshop € 12,50.  De entreeprijs is inclusief een consumptie

Er zijn ook kaarten te koop voor € 15,00 inclusief 2 consumpties

Vrijdag 8 maart 2024

Aanvang: 20.00 uur

Zaal open: 19.30 uur

Adres: Kerkstraat 50, 2377 AV Oude Wetering.