Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door De Spreng met zorg samengesteld, de informatie in de artikelen op deze website kan echter verouderd zijn. Voor de juistheid en volledigheid kan niet worden ingestaan.

De Spreng verstrekt door middel van deze website informatie over activiteiten en diensten die door De Spreng worden georganiseerd of aangeboden. Door De Spreng kunnen wijzigingen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

De Spreng aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onvolledigheden en/of onjuistheden van de op de website opgenomen informatie en tarieven.

Verwijzingen naar andere sites zijn slechts ter informatie van de bezoeker opgenomen, De Spreng is hierin uiterst selectief maar kan niet instaan voor de inhoud daarvan.

Op alle teksten op deze website rust auteursrecht. Het is zonder toestemming van De Spreng niet toegestaan om de teksten te kopiëren, verspreiden of op een andere manier openbaar te maken.

Ook foto’s van deze website mogen uitsluitend met toestemming van De Spreng worden gekopieerd of gebruikt op andere media-uitingen.