Vacature

Bestuurslid – public relations en communicatie

Het bestuur van De Spreng is op zoek naar een Bestuurslid – Public Relations en Communicatie.

Onze bestuursfuncties worden, zoals is bepaald in onze statuten, uitgevoerd als vrijwilligerswerk zonder dat daar een financiële vergoeding tegenover staat. Gemaakte onkosten kunnen wel worden gedeclareerd.                                      

Na een fase van voorzichtige start en daarna de opbouw en vervolgens het in eigendom verkrijgen van ons prachtige pand De Spreng en het bereiken van de ANBI status, zijn wij toe aan het uitvoeren van de restauratieplannen, het uitbouwen en nog meer professionaliseren van de totale organisatie.

We zoeken iemand die zich graag inzet als:

Bestuurslid – Public Relations en communicatie

We zoeken iemand met affiniteit, ervaring en visie op het gebied van Public Relations en Promotie, die op dit gebied een aantal taken kan overnemen van onze voorzitter.

Wij nodigen belangstellenden uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend informatief gesprek.

De werksfeer is, zowel in het bestuur, als in het team van vrijwilligers en onze oproepkrachten, collegiaal en gezellig.

Heb je na het lezen van het bovenstaande interesse of wil je meer weten, dan kun je ons mailen via info@desprengoudewetering.nl of bellen naar onze voorzitter Maartje de Koning-Schoenmaker op 0643502438.