OVER DE SPRENG

De Spreng

Het voormalige kerkgebouw De Spreng in Oude Wetering is in 2010 en 2011 gerestaureerd en verbouwd tot een multifunctioneel centrum.

Mogelijkheden

Door de professionele inrichting van het gebouw en het uitgebreide scala aan mogelijkheden voor het huren van een dagdeel tot meerdere dagen, met of zonder catering, biedt De Spreng onderdak voor elke activiteit, van klein tot groot.

De buitenkant is een kerkgebouw, de binnenkant is geschikt gemaakt voor diverse culturele, maatschappelijke en zakelijke evenementen.

De prachtig ingerichte Pastorietuin, gelegen naast de Sprengzaal, is een unieke pleisterplaats, een oase van rust, die ook kan dienen als start of finish voor diverse wandel- of fietstochten door het prachtige plassengebied in en rondom Kaag en Braassem.

Ligging

De ligging van De Spreng is zeer gunstig; vlakbij Schiphol, op zeer korte afstand van de snelwegen A4 en A44 en strategisch gelegen tussen Amsterdam en Den Haag.

Rondvaart

De Spreng ligt langs het water ‘De Oude Wetering’ en heeft voor de deur een aanlegmogelijkheid voor boten en kleine cruiseschepen.

Er zijn diverse rederijen die rondvaarten over de meren verzorgen.

U kunt uw evenement dus ook combineren met een rondvaart op de Kagerplassen en/of het Braassemermeer.