Wist u dat.......

Er een nieuwe beamer is gekocht zodat de films op een optimale kwaliteit bekeken kunnen worden.

We hebben in de Coronaperiode voor de kerkzaal een nieuwe beamer aangeschaft. Dit was hard nodig want de beeldkwaliteit van de oude beamer voldeed na 10 jaar redelijk intensief gebruik en door nieuwere opties niet meer aan de huidige eisen. Vanaf heden kunnen we van deze investering genieten.

Bij veel filmhuizen en ook bij ons, keken we al lang uit naar de film Nomadland, maar deze was tot op heden nog niet beschikbaar. Gelukkig wordt de film nog deze week vrijgegeven en wij vertonen deze op 29 oktober a.s.

1917 vertonen we medio november. Deze film gaat over de 1e wereldoorlog in Noord-Frankrijk en België. De herdenking van deze oorlog is daar jaarlijks in deze periode. Het is schokkend om te ontdekken hoe weinig wij in Nederland weten over deze vreselijke oorlog.